Ce este Amazon Prime

Amazon Prime este un program pe care marele Amazon îl oferă membrilor săi, permițându-le să acceseze gratuit conținut video, muzică, cărți electronice, posibilitatea de livrare gratuită a produselor cumpărate și mai multe alte servicii specifice.

amazonprime

Serviciul nu costă foarte mult: 99$/an sau 79£/an, adică puțin peste 400 de lei.

Avantaje Amazon Prime

Cei care doresc să facă parte din programul Amazon Prime beneficiază de 30 de zile gratuite pentru testarea serviciului, în care li se oferă:

 • livrare gratuită într-o singură zi, indiferent de suma sau de cantitate (cred că e mai greu asta în România);
 • accesare nelimitată a mii de filme și show-uri TV cu Prime Video;
 • accesare gratuită și fără reclame a conținutului audio, playlist-uri și stații radio prin intermediul Amazon Prime Music - pe telefon, tabletă sau desktop PC;
 • spațiu nelimitat pentru stocare în cloud a fotografiilor, astfel încât să poată fi accesate de oriunde;
 • mii de cărți electronice pentru Kindle;
 • accesarea de superoferte pe Amazon.co.uk cu 30 d eminute mai devreme înainte de a apărea oficial pe site!

După expirarea trialului, calitatea de membru se va confirma prin plata sumei menționate mai sus. Normal, există posibilitatea de a renunța oricând la Amazon Prime înainte de a se intra în perioada cu plată.

Ce-am uitat să menționez: de Amazon Prime Day se anunță reduceri mult mai mari decât de Black Friday (și reduceri reale, nu ca cele din România). În aceste zile, produse noi cu reducerile aferente se afișează din 10 în 10 minute.

Dă-ți cu părerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Salut. si au l-am activat pentru o luna dupa care il dezactivasem deoarece trebuia sa platesc 69 euro pe an. dar chiar daca l-am dezactivat imi arata ca inca e activ toata luna decembrie, fapt pentru care ma bucur enorm de mult:)). iti ofera transport foarte rapid si doar la domiciliu. e chiar ok si merita 69 euro pe an.

 2. Se întorc banii dacă azi sa terminat trialul pe Amazon și mi-au luat 99 de dolari pentru membrietate și eu am refuzat deja?

 3. In Spania e sub denumirea Amazon Premium, costa 19 euro pe an si nu include Prime Video si Prime Music, dar e foarte util cand faci si 5-6 comenzi lunare pentru ca reduce costurile de transport si asigura livrare cat mai repede posibil.

  • Da, e un beneficiu să ai Amazon în țara unde locuiești... Dar până vom vedea noi amazon.ro, ne orientăm către magazinele lor din UE.

   • Cel din Spania pe langa depozitele locale mai centralizeaza si livreaza si din restul tarilor. Nu de putine ori am cumparat ceva de la ei si mi-a venit din UK, Franta, Italia sau Germania. Din cate am observat Amazon e prezent doar in acele tari unde procentul de ultilizatori de internet care si achizitioneaza online e peste media Europeana. Cum Romania e cu mult sub medie (undeva la 18%) nu exista justificarea economica privind o investitie in logistica ce presupune o astfel de mutare.
    In Spania anul asta au bagat si "Supermarket", deocamdata in versiune beta insa de la inceputul anului n-am mai dat prin supermarketuri pentru ca preturile sunt identice sau mai mici si cu pachetul Premium livrarea e gratis in cel mai scurt timp posibil, iar pentru mine pe langa asta se mai adauga si cel putin 2 ore economisite odata la doua saptamani si implicit mai putine drumuri aiurea...

   • Super! Sper să intre și România, cândva, în lumea Amazon. 🙂